Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - roger

Pages: [1]
1
MicroX Modules and SBC Boards / Re: SBC65EC pdf
« on: January 13, 2018, 01:25:50 PM »
It has been 9 years since I updated this board I have forgotten and can not seem to find the info on uploading the cgi files to this board. I seem to remember using a ftp server but it has been too long for me to remember the details.

This board has been a workhorse and served us very well I just need to make a few changes. I would like to be able to send an email if certain conditions are met if possible?

Thanks again!

2
MicroX Modules and SBC Boards / Re: SBC65EC pdf
« on: January 13, 2018, 01:07:38 PM »
Thank You!  :-)

3
MicroX Modules and SBC Boards / SBC65EC pdf
« on: January 12, 2018, 04:30:00 PM »
Can you direct me to info for the SBC65EC the old page does not seem to work http://oldsite.modtronix.com/product_info.php?products_id=149

Thanks!


4
Ethernet Boards (8-bit) / 10 bit resolution
« on: January 18, 2009, 10:31:17 AM »
How do you change the "SBC65EC" analog inputs to 10 bit resolution?

Roger

5
Ethernet Boards (8-bit) / Re: Web Server Port
« on: January 16, 2009, 06:14:06 PM »
Thank You!

I will try all of your suggestions.

Roger

6
Ethernet Boards (8-bit) / Re: Displaying ON/OFF
« on: January 08, 2009, 12:14:46 PM »
I have another question in the ioval.cgi file the line “ln(%b55,%b05,"bx5");”  appears. Can you make these buttons say "on / off"? I have tried ” ln(%b55,%b15,"bx5");” and this does not work.

Roger

7
Ethernet Boards (8-bit) / Re: Displaying ON/OFF
« on: January 07, 2009, 07:01:45 PM »
Thank You!

I see my error now.

8
Ethernet Boards (8-bit) / Displaying ON/OFF
« on: January 06, 2009, 01:23:08 PM »
This statement is out of the "ioval.cgi" file

"- To display on or off to represent RF7, place <b>%%f17</b> on your page.<br>"

 I have made this change to my code, the pins are set as outputs, and nothing displays. Can anyone tell me what I am doing wrong?

Thanks!

9
Ethernet Boards (8-bit) / Re: Web Server Port
« on: January 04, 2009, 08:51:24 PM »
I am using 3.06

10
Ethernet Boards (8-bit) / Re: Web Server Port
« on: January 04, 2009, 11:25:13 AM »
Thank you for your reply! I have tried setting my router and my sbc65 to port 81 . Locally this has no effect. I can continue to log in using the local IP. If I try the local IP and :81 I can not log in. I have the same results when I us my external IP.

Thank You.

Roger

11
Ethernet Boards (8-bit) / Web Server Port
« on: December 30, 2008, 05:14:42 PM »
I have a camera server on port 80. When I change the port on my SBC65EC and my router I can not see the SBC65EC on the web":port#" .Can anyone tell me what I am doing wrong?

12
Ethernet Boards (8-bit) / Re: variables
« on: December 28, 2008, 08:03:07 PM »
Thank You, very much that was very helpful! And exactly what I was looking for.

13
Ethernet Boards (8-bit) / variables
« on: December 28, 2008, 03:34:19 PM »
Can you do math on variables at the web page level? Can I multiply %n20 * 100? If so can someone help me with the format?   :roll:

Thank You!

Pages: [1]